Jag ser i min telefon nu att jag inte har några bilder i stort sätt sen förra veckan. haha, sjukt. Jag åkte på en riktigt dunderfeber med en pingisboll i halsen i torsdagsmorse, så det var bara att krypa ner i sängen och stanna där i 2 dagar tills jag blev lite piggare. Jag har verkligen bara försökt bli frisk och varit så uttråkad, haha. Blir alltid det efter någon dag när jag blir sjuk.

En bild har jag och det är en riktigt bra (innehållet inte kvalitén) men igår när jag var piggare så drog vi iväg till Atlantis och köpte ny säng! Äntligen, så jäkla najs och den kommer komma om några veckor. Kan man säga att man längtar en aaaaning bara?
Vi har ju sen vi gjorde om i lägenheten gjort oss av med sängramen så ja.. sängen står ju på golvet just nu och denna nya fina sak ska snart få flytta in.
Sitter och dricker resorb nu och försöker plugga psykologi text till imorgon, ingen lugn start här inte, utan det blir heldag imorgon med redovisning och föreläsningar 09-16. Men nu är det bara att peppa igång för nu kör vi en ny vecka!

3+