ALLTSÅ OMG!!!! hahah ursäkta uttrycket men vi har ÄNTLIGEN fått nycklarna till våran nya lägenhet! Kan inte riktigt förstå.. men så himla mysigt och nu ska vi dra igång med renoveringen! Vi kommer behöva måla om i alla rum och ska byta en del golv. Jag som har den mest busy månaden i skolan, så jag kan inte riktigt hjälpa till än och fixa en massa så Stefan får hålla stämningarna 😉 haha. Han ska dit ikväll och börja riva ner tapeter och ja.. han kommer nog gå loss. haha! Stay tuned.

Sen fick jag bråttom och skulle ta ett tåg hem, men idioten som jag är hoppar jag på fel tåg och hamnar åt heeeelt fel håll så får åka tillbaka och jag som känner mig sjukt stressad för jag måste åka hem och plugga till morgondagens tenta.. (smart sofie, jävligt smart) Hoppar ur bilen och in på tåget. Japp. Men nu är jag iallafall äntligen hemma efter 40 min extra tågåkande och sitter med en kaffe och ska hugga in på plugget. PUSS och happy monday!

6+