Hej Sverige! haha, nej nu har man fått en aning storhetsvansinne kan ni tro.
Häromdagen så var vi iväg på en heldagsutflykt till Ubud medans vi bodde i Seminyak. Vi hade en chaufför som körde bilen till de serdvärdheterna vi ville runt och se, så lyxigt men även tidseffektivt då vi ångra oss på vägen in på vissa grejer haha.
Det som vi valde att besöka var Monkey forest, okej jag erkänner att jag var en aning orolig här för att jag läst om många som blivit attackerade av aporna vilket jag inte var supertaggad på.. MEN det gick superbra och aporna verkade leva ett bra liv där vilket kändes bra i hjärtat. Efter det valde vi att besöka risfält och jag säger bara WOW. Så himla häftigt och vackert. Sista stoppet blev ett vattenfall som jag hittat via Instagram och var ganska stor besvikelse faktiskt då det var en superstor turistattraktion och var lite smutsigt och inte alls som ett ”fritt” vattenfall. Tips är att försöka hitta något mer som inte alla turister kanske besöker.

Roligaste bilden jag har i telefonen är vid vattenfallet när jag tvinga upp Stefan i ett fågelbo vilket han egentligen inte ville men jag ville absolut ta en bild på honom, medan massa tjejer ville ta massa ”instagram vänliga” bilder i dom så det var sjukt roligt.

3+