Hej torsdag! Hoppas ni har haft en bra start på denna soliga torsdagsmorgon, det har jag! Drack min favorit smoothie till frukost (som jag gör varje morgon nu) sen jag fick min blender i födelsedagspresent. Lätt en utav de bästa presenterna som jag fått!

Skulle egentligen gått upp tidigare imorse och tränat innan skolan, men jag kände att jag behövde sova lite extra så jag gör det direkt efter skolan idag istället. Sa jag att jag påbörjat en ny träningscykel nu igen? tror inte det. Jag skulle ju egentligen börjat med denna planering en vecka efter fjällen men ja sjukdomar och hälsenor kom ivägen men igår körde jag ju första benpasset och det gick faktiskt bra. Lite ont efter men ändå okej! 🙂 Träningsvärken idag.. Behöver inte säga något mer haha.

Så idag blir det ett överkroppspass som står på schemat och är indelat till bröst/triceps/axlar. Den här perioden kommer ligga på 8 veckor nu så blir att hålla en bra diciplin dessa veckor. Men jag är inte orolig för jag är sjukt pepp än så länge, haha.
Nu ska jag snart käka lunch innan jag drar in till skolan för en tre-timmars föreläsning i idrottspsykologi. Vi ses på stan.

2+