Okej, jag köpte alltså hotellkuddar… som är 1 meter breda styck. Haha dom ser så sjukt stora ut, men jag älskar dom. Bästa köpet på länge, förutom igår när vi fick hem Robert. Ska visa vem Robert är sen. haha, min nya bästa vän (ni kan se på min instastory @sofietenglin)

Har ett sjukt bra upplägg just nu, är motiverad och inne i ett skönt flow. Har verkligen börjat från början på vissa delar inom styrketräningen då jag tappat enormt mycket styrka (tycker jag) sen jag var aktiv. Men. Det finns tyvärr inga genvägar och det gäller att träna på svagheterna.

Här kommer lite bilder från vad vi hittat på de 2 senaste helgerna.

Vi har varit en helg på landet. Älskar verkligen detta ställe. Tyvärr började det regna direkt efter den årliga vollyboll matchen och regnade hela helgen. Det är nog de enda regndagarna i denna varma sommar.

Sen har vi varit ute på lite olika äventyr. Bland annat kollat på pappa som kört roadracing (han tävlar i detta alltså) och det var en kaos dag körmässigt med mycket oljesaneringar på banan. Men tycker han är lika cool varje gång jag är och kollar.
Nu ska jag dricka min kaffe och rulla mot jobbet om en stund. Hoppas ni får en toppenonsdag. PUSS

4+