Idag vaknade jag alldeles försent men jag kände mig verkligen så sliten igår. Märker direkt när jag slarvar med sömnen. MEN piggare idag och jag ska köra igång med min LÅNGA to do list. Är ni också såna som skriver en lista för att sedan stryka när man gjort klart något? Jag tycker det är så skönt att känna att man sätter stressen på papper för ibland kan jag känna att jag måste göra 1000 saker men sen är det inte lika farligt när man skriver ner varenda sak. Bästa.

MEN igår gick jag ner och körde mitt benpass iallafall även fast min motivation var nergrävd i en Ica påse under isen, typ så. Så gick jag ner och bara körde och tog mig igenom skiten haha. Inne på vecka 2 nu alltså på min träningsplanering som i första steget sträcker sig över 4 veckor men sedan ända fram till juli. Sjukt men så skönt och lättare att få det gjort när allt är planerat. Bara göra det som står.

Dags att hoppa in i instuderingsfrågor inför imorgon då det vankas seminarie. Juste, jag tänkte att jag lägger upp lite bilder på köket när jag kommit lite längre, just nu är allt bara ett enda kaos. Men det kommer.

6+