.. bloggen blev överbelastad igår efter första inlägget på 100 år typ.. nej haha skämt och sido, men om den legat nere så har vi haft lite problem men ska vara åtgärdat nu 🙂 wiieee. t Funderade för en sekund på att byta leverantör där ett tag, när jag några sekunder kom på att det är pojkvännens firma som sköter den.. japp.

MEN. Hade ju rolig mardröm inatt. Drömde att jag åkte in till tentan på måndag och inte förstod frågorna som står på tentan. Största mardrömmen? och vaknade med panik. Ja jag tror jag behöver en liten plugg paus nu, jag ljuger inte när jag säger att motivationen inte är i högsta grad just nu. MEN 2 veckor kvar sen. Sen. Då är det snart dags att dra tillbaka till mitt älskade Kroatien.

Hade även tänkt påbörja mitt nya träningsschema i onsdags men efter att jag inte mådde bra alls och har nu ont i halsen och hostar som bara den så får jag tyvärr skjuta lite på det. Så tråkigt, men hoppas på att dra igång efter helgen!

Springa runt ön i kroatien är lätt ett utav favoritträningspassen under förra året. och jag som inte direkt gillar att springa… Då förstår ni.

4+