Idag känns det som jag är känsligast deluxe. En orsak är självklar, 2 år sedan min älskade vän hittades idag. Så sorgligt. Förstå att jag har tänkt på en person varje dag i 2 års tid. Someday<3

Det andra jag bölade över var när jag såg Jocke och Jonnas video om att hon är gravid, kampen mot cellförändringar och allt efter 5 års tid, då bölade jag.
En sak som jag uppskattade idag var att jag fick ett prov paket hem med proteindrycker och musli från More Musli, ska bli sjukt spännande att testa dessa! Älskar ju mat och ni som känner mig.. Jag är inte att leka med när jag börjar bli hangry. hehe.

Men som ni ser på bilden högst ovan är det här jag har suttit sen jag kom hem från skolan, förutom en sväng för att hämta ut paketet då, och ska väl hänga här resten av kvällen också. Jag gillar verkligen inte att ha ont i halsen som jag har nu då jag inte kan träna. Jag sover så mycket sämre känner jag direkt när inte kroppen är lika slutkörd som huvudet. Får nog bli en prommis ikväll istället. Puss Hoppas ni har haft en mer stabil torsdag humörmässigt än vad jag har.

5+