Känner verkligen i hela kroppen att det är ganska mycket nu. Vi har 2 kurser i skolan samtidigt och om typ 3 veckor åker vi upp till Norrland för turen. Det är mycket att fixa med, inhandla och plugga. Vi har seminarier flera gånger i veckan så känner att det finns plugg att göra 24/7. Roligt men känner det direkt i kroppen. Jag blir mycket tröttare på kvällarna och vill lägga mig i sängen vid 8 för att sova mer. Balansen. Man vill ju lätt börja slarva med träningen lite grann men något som verkligen inte får hända. För mig blir det så om jag inte tränar mina pass, kommer jag sova sämre, kommer jag bli ännu tröttare. Ond cirkel. MEN kruxet är med mig att jag samtidigt älskar att ha mycket och göra, mår som bäst då. Hur sjukt?


Prioriterade att dra ut å springa min runda igår istället för på gymmet, på med massa kläder och så se ljuset. Lovely. Snart vår.


Morgonen fick börja i lugn och ro för att peppa för dagen. En kaffe med ett avsnitt av något jag gillar för att släppa allt annat och sen köra så det ryker! Hej Onsdag!

4+