Hej, hoppas du har en fin dag än så länge,
Jag hade en sån fantastisk helg den som var. Bröllop, firande av Lillsans 1års dag. Så mycket kärlek och så mycket skratt.

Vi var på en kompis bröllop och fick en anledning att köpa en ny klänning, vad tycker ni? Fin? Kändes för övrigt helt sjukt att gå på bröllop igen nu och vara gift själv! SJUK känsla!

Drog mot sjukgymnasten för att få lite behandling med laser på min sena i knät som börjat tjorva lite. Om ni undrar varför kvalitén på bilderna är lite sisådär är det för att jag tog printscreens från min instastory som va en Boomerang 🤣

För att sedan dra vidre till Lillsan och fira hennes 1 års dag. VAD HÄNDE?! När gick tiden såhär snabbt. Sjukt att det var 1 år sen som hon kom till världen och jag stod i omklädningsrummet på praktiken och grät av lycka.

Min lilla bästis som alltid skrattar åt mina skämt (typ den enda) haha.

Nu ska jag dra vidare mot jobb, planera träningar och förhoppningsvis vlogga lite 🥰

1+