Alltså, älskar verkligen rutiner och speciellt när det blir måndag och det är ny vecka. Jag gillar att jag måste gå upp en tid (även om jag inte är den bästa på att gå upp tidigt haha) Men det känns som att man får ett flow då.. Förstår ni hur jag menar?
Jag gillar att jag måste gå upp, dricka kaffe, äta frukost, dra iväg, äta lunch, plugga och sen träna. Låter ju svintråkigt när jag skriver det såhär men så är det verkligen för mig. Mår verkligen bra när jag får göra som jag vill och sätta upp mitt egna schema för dagen med dessa landmärken (mat är typ det min dag kretsar kring har jag märkt). Men till en dagens fundering:

… Vilka är ni som ställer er på trappsteget direkt efter en annan? Sjukt obehagligt. haha

Nu ska jag dra på mig träningskläderna och gå till gymmet, heja heja (vill egentligen ligga på soffan och käka chips idag känner jag).

4+