Okej, hela den här historien börjar med att vi (Jag och Linn) blir uppbokade en helg utan att veta om att den andre blivit det för att åka iväg. Efter en senare tid får vi veta att vi alla 4 skall åka iväg (jag, linn, Stefan och Niclas) och att vi ska åka en helg till Niclas land.
Kvällen innan planerad avfärd säger killarna som skickat packlista till oss tidigare i veckan (då det tydligen skall förekomma aktiviteter i närheten av landstället under helgen) att de vill lägga till något till packlistan, nämligen passet. Jag får självklart psykbryt typ och hoppar upp å ner och skriker VAAA på riktigt!? ja denna delen är sann och följs av en mindre smickrande dans..

..och ja det ser ut som jag ska vara borta en vecka, men endast en helg. Det sjukaste är att jag tvingade Stefan att ge mig hans väska för det här fotot att den va ännu mindre än min…

Väl på plats var första dagen aningen grå, så vi strosade runt i staden, åt sjukt mycket mat och turistade och lite shopping. så mysig och fin stad!

Andra dagen sken solen som bara den och det blev varmt, vi bestämde oss för att ta en båttur på kanalerna och det är verkligen rekommenderas om man är i Amsterdam! Så fint.


Så mysiga områden och alla snea hus, så fint att bara promenera runt hela dagarna och äta god mat på kvällarna. Verkligen en toppenhelg, detta gör vi om hörrni! Vilka killar vi har Linn:D

6+