Innan:

Okej, hur lyckas man? Förra helgen skulle jag spela fotboll med S syskonbarn och  jag råkar sparka till S på fotknölen så jag bryter tån. Hur ovärt? haha. Hur lyckas man? Vi kan ju säga att vi är lagom tävlingsinriktade. Men nu börjar det äntligen kännas bättre.

Från tå till hår. Är det inte en utav de bästa sakerna att få håret fixat? Passade på att fixa håret nu innan sommaren, så slingade det lite kallare och ljusare. Blir verkligen toppennöjd nu när jag äntligen hittat en favorit frisör. Har aldrig tidigare blivit 100% nöjd.

Så skönt att vakna upp imorse med träningsvärk i hela kroppen. Gjorde tidigare i veckan ett träningsschema (anpassat lite efter tån, haha) som ska göras hela denna vecka. Ska bara dricka upp min kaffe innan jag åker iväg till gymmet! wieee! Så taggad.

6+