Alltså, den här veckan har varit smått galen för mig. Pluggat som fan, åkt in till skolan och suttit där både i torsdags och fredags. Åkte hem till en kompis för lite häng och hela lördagen var vi igång och idag söndag så känns det att man inte suttit still på flera dagar. Sjuk känsla ändå att när man väl inte har en massa inbokat så blir det som en tomhetskänsla i hela kroppen. Jag sitter nu hemma hos mamma och ska skriva en stund på mitt arbete ute på altanen innan jag drar mig hemåt igen. Ska eventuellt träna ikväll också då det skulle behövas mest för huvudets skull, Känner ni åxå så ibland? Att det mesta känns mycket bättre, lättare och klarare efter ett träningspass?Älskar utsikten från vår lägenhet, speciellt nu när himlen är så fin på kvällarna. Och nya sängen från Atlantis. MAGI.

3+