ÄNTLIGEN börjar min såkallade ”Novemberutmaning” Vilket går ut på att jag kommer att följa ett träningsprogram under November. Dock kommer det sträcka sig fram till Jul så egentligen borde det kanske inte bara November men det blir inte hela December, MEN ni fattar grejen.
Vi kommer alltså rivstarta IDAG. Shit. Men, det är ju inte så att jag inte tränar redan kontinuerligt utan det gör jag jämt. Men målet och fokuset med den här utmaningen är att bygga styrka och få upp lite volym. Vi tar en vecka i taget.
Jag kommer ha 4 styrkepass i veckan och där kommer det tillkomma isträningar (hockey träningar) och det kommer bli min konditionsträning/intervaller då ishockey är väldigt mycket intervaller och anaerobt. Så mitt fokus blir alltså styrkepassen.
Största utmaningen för mig kommer nog bli kalendern, och planeringen. Få ihop allt tidsmässigt, nu har jag varit hemma pga skolan mycket, alltså sånt typ av arbete, men nästa kurs som börjar nästa vecka kommer det gå tillbaka till fulla veckor i skolan. Och det är nog då jag kommer få det tufft med all planering för plugg, jobb och träning. Så nyckeln för mig kommer vara planeringen.

Ni får hänga med helt enkelt! NU KÖR VI! fan va skoj! (peppar mig själv lite).

5+