Alltså jag måste verkligen berätta om min dag igår, den var mysig, helt galen och jävligt svettig där ett tag. (läs när jag försökte få 2 blinda killar som skriker av rädsla att komma in genom en port. Kaos.

Dagen började som vanligt med lite skola, det kan man ju inte hoppa över, hehe, sen mötte jag upp Sanna i Mos för en lunch och en mysfika där vi snackade konstant i 3 timmar innan jag var tvungen att dra vidare för att fixa en massa saker inför kvällen….

Vi älskar kaffe som ni kanske kan se… Detta är det godaste som finns i MOS (mall of scandinavia) kommer dock inte ihåg vad det heter.. men lugnt, skönt och jäkligt god cappuccino som inte smakar vatten.

Okej, här kommer det svettiga, roliga och galna in. Linn hade lurat iväg Niclas, som är han långa snubben till vänster. och jag skulle lura Stefan för att vi sedan skulle mötas upp och äta en överraskningsmiddag tillsammans. Grabbarna har nämligen fått nya jobb och det måste självklart firas. Och eftersom Niclas spelar basket var en onsdag hans enda lediga kväll. Anyways, Linn sa åt niclas att packa träningsväskan och möta henne vid en station då hon skulle komma direkt från jobbet. Jag sa till Stefan packa badkläder. Helt förvirrade grabbar. (eller gubbar?) haha dom kommer slå mig nu.

Linn som typ är mästerkock ska hinna laga mat, så jag får sätta stefan i bilen med ögonbindel och sedan ut och åka. Vi ska ju hämta Niclas. Här hade vi ju tänkt gå all in med noise cancellation headphones och massa annat som blev totalt spårat. Och vi kände att vi hypar sönder detta även fast det ”bara är en middag” men vi ville skojja till det litegrann 😉 Så in med Niclas i bilen och på med ögonbindel på honom också. haha alltså vi fattade ju nivån när dom började fråga om vi skulle till Vegas.. eh nej. MEN det blev sjukt lyckat. Jag skulle försöka få ni dom men Linn fick komma och rädda. Dom var som 2 fulla gubbar som gick så nära marken det bara går. Synd att jag inte filmade detta. Och skriker för dom inte ser något. Niclas ska ge Linn en puss när hon möter upp å pussar henne i näsan. Ni förstår ju. Ja kul hade vi och grabbarna blev nöjda.

Tänk vad skoj en vanlig onsdag kan bli 😉 haha. Jag tror jag och Linn garvade mest åt dom av all deras förvirring.

6+