Imorse var det inte lätt att komma upp ur sängen när klockan ringde kan jag säga, fy. Undrar om de va fullmåne eller vad nu som spökade i huvudet då jag hade en sån natt när man bara ligger och vrider på sig och verkligen inte kan slappna av. MEN. Det är bara ladda om, har verkligen försökt imprinta (säger man så?) det i huvudet, att det är fasiken inställningen som gör allt. Självklart kan man inte vara på topp jämt men så skönt att ha den insikten iallafall.

Började dagen med en god kaffe och sedan på med träningskläder för att åka till gymmet innan skolan. Gick svinbra och både jag och Beccis ökade med vikterna vilket är så bra framsteg. Jag testade även göra en ny smoothie som jag inspirerades av Mimi Höglins video på youtube och shit vad god den var! Hett tips verkligen. (LÄNK)
Men om ni vill testa så ha i följande: 1 banan, 2 dl frusen mango, 1 dl havregryn, 1 msk jordnötssmör, 1msk chiafrön, mandelmjölk av önskad mängd. Jag hade dock lite mindre jordnöttsmör och chiafrön. Men supergod och man blir verkligen mätt.

Vi åkte även skidor idag med klassen igen eftersom vi ska åka upp till djupaste skogarna i norrland å åka skidor på Kungsleden, Abisko – Kebnekaise. Och jag börjar inse hur tufft det här kommer bli alltså. 6 timmar om dagen på skidor med en stor ryggsäck. Måste verkligen anstränga mig för att packa lätt. Vi kommer att åka 10-20 km per dag. Tufft, men häftigt.

4+