Ja hörrni, jag satt häromdagen och läste ett inlägg i en annan blogg vad som är motiverande för att hålla igång träningen men även målsättningar med sin träning.
Jag har ju tidigare spelat ishockey hela mitt liv i stort sätt och alltid haft styrd träning därifrån, vilken fysträning och isträning och mängd.
Men jag har lite beslutsångest när det kommer till detta just för att jag inte just nu har ett riktigt tydligt mål (förutom 10 chins till nyår) haha. Men jag menar mer ett långsiktigt mål. Typ bli starkast i världen. haha (det var ett skämt). Nej men jag måste komma på något nu som är ett mätbart mål.
Jag har inte dålig motivation just nu alls, jag köttar på. Men jag vill gärna kunna checka i den där rutan – japp nu är detta uppnått. Ha något att verkligen kämpa för och sträva emot.
Jag är ju fortfarande aktiv och kör ca 5-6 pass i veckan (och lite extra i skolan) när det är sånt men jag är ju en vinnarskalle, det ska vi inte sticka under stolen med och jag saknar verkligen att tävla…. jahhopp. Hur tänker ni kring detta? Vad har ni för mål? Eller kör ni utan mål?

/ En velig tjej.

7+