Godmorgon på er och hej måndag!
Jag har haft en sån mysig och lugn helg. Inga måsten (förutom lite plugg) och ätit god mat, kollat film och hjälpt pojkvännen att packa typ.. haha lät drastiskt men han ska åka iväg till USA och jobba, så kul! Så här såg jag alltså ut när jag körde han till Arlanda igår eftermiddag. Älskar den här kappan och färgen, ljusar upp med det svarta till.

I lördags var vi ute och flängde hela dagen, Köpte nya handtag till alla innedörrar i lägenheten (vi ska vitlackera alla dörrar, men vill behålla orginal för att ha kvar den lite äldre känslan). Så det kommer bli superfint när det är klart sen. Vi passade på att luncha och ta en kaffe på vägen i Bromma blocks och ni ser väl min sjukt nöjda min när kaffet serveras haha, I love coffee.

Blev ett bra pass i fredags nere i vårt ryssgym och har tagit helgen ledigt från träning, hade tränat alldeles för många dagar i rad så var dags för vila. Började även känna lite i halsen så var lika bra så man inte blir jätteförkyld.

Annars har det inte hänt supermycket mer än så, alldeles lagom, haha helg a la pensionärsstyle. Men ville umgås med S eftersom han skulle åka iväg så det har varit en superbra helg hemma. Hur har er helg varit? Hittat på något skoj? Redo för ny vecka eller vill ni köra en repeat på helgen? 😉

KRAM

4+