Min lördag började i frisörstolen exakt 10.00.. Äntligen! Har väntat så länge på att få fixa mitt hår och äntligen är min favvorfrisör tillbaka efter ett år utomlands. Lyckan var total. haha. Är det bara jag som njuter av att sitta hos frissan i 2 &1/2 timme? haha.

Efter två koppar kaffe och en hel del snack så blev resultatet som nedan. Love it! Nu är håret kort igen och fräscht! 🙂


Efter frisörbesöket åkte jag hem och efter några timmar åkte vi och åt middag hos några vänner, vilket var supermysigt. Körde hemåt vid 21.30 (då vi var hundvakt hela helgen också) och la oss. Så skönt att inte ställa om dygnet helt på helgen tycker jag (pensionärsvarning?).

I söndags, matchade jag kläder efter själen, haha nej jag bara skoja. Men åkte till syster med pojkvän för att fira födelsedagar med våffelkalas, så mysigt. Älskar att bara hänga med hela familjen och ta det lugnt. När jag kom hem därifrån blev det städrace utan dess like.
Så nu kör vi måndag och en ny vecka! wieeee!

3+