Måndag och ny vecka! Tiden går så fort och helgen rinner ju mellan fingrarna. Har haft en så bra helg, behövt ladda om och det har varit full fart hela helgen!

I fredags åkte vi till skilsmässobutiken nummer ett – IKEA, what else? och köpte en hel del småprylar. 2 plantor, ett till skrivbord, knoppar till köket, gardinskenor och ja.. har jag glömt något? Mycket pryttlar blev det och i hörnet ser ni en utav plantorna vi köpte. Vi fick ryck och möblerade om en hel del i hela lägenheten (igen) känns som det här har blivit vårt helgnöje nu. Rokad för att få plats med allt. Det här är inte klart heller men ett steg i taget 🙂

Vaknade upp lördagsmorgon efter att ha sovit ca 11 timmar. Det behövdes BIG time. (vaknade till min andra planta i sovrummet) som jag inte riktigt vet än hur jag ska ha den men jag gillar den!


på lördag eftermiddag/kväll åkte vi till Linn och Niclas för middag och årets första rosé körde jag och Linn. Gott. Liiiiite tidigt kanske men äh, Nu är det vår! Punkt. Vi fick en supergod middag och en massa skratt som vanligt med dom om sjuka samtalsämnen men hade så sjukt roligt, vi tog en taxi hem och däckade. Så trötta.

Söndag. Bröllopsmässa. Bridezillas.. haha. Det var absolut roligt att åka dit och se jippot och se fina saker. Men alltså.. jag får lite stress. Inte min cup of tea kanske men nu har jag varit där och det var trevligt att åka med gänget dit. Något jag störde mig på som f*n dock är att det var en kvinna och 2 yngre tjejer som pratade om och demonstrerade angående träning (Barre, stavning?) och hade en så sjukt negativ inställning och sa man vill ju ha långa och smala muskler och bort med gäddhänget mm. Alltså höll på att ramla av stolen och trodde vi flugit tillbaka i tiden. Allt jag inte är med andra ord. Ja men nog om det. Förutom den inställningen till träning att tjejer och kvinnor måste banta till bröllopet så var det en sjukt rolig helg och är peppad på att ta mig an en ny vecka!

4+