Hej måndag! Vilken helg. Har varit lite konstigt med tanke på att jag känt mig bakis sen i fredags när jag var med två tjejkompisar tills sent på kvällen, även fast jag inte drack alkohol så får jag den där bakiskänslan. haha, ingen hit.Alltså hur vacker lillasyster har jag inte? och hennes ben.. sju meter långa och apsnygga. Inte alls avis 😉


I lördags åt vi kräftor med hela familjen hemma hos min moster. Äntligen haha. Älskar kräftor, eller all sorters skaldjur egentligen. Vi hade så himla roligt och fick umgås med familjen hela dagen.Jag och syrrans kille, Filip. Lika taggade som vanligt, och det roligaste är att han glömmer hur man rensar kräftor varje år. så söt 🙂

Idag har jag varit sååå rastlös. Vi åkte iväg till Mall Of Scandinavia och fikade, var på Mio och kollade på soffa och säng. Dom har godaste kaffet där alltså. Kaffe är livet.

Stefan <3


Hur fint blev inte detta? Vi böt knopparna på IKEA byrån till dessa guldknoppar och tycker att det lyfte som bara den! Vad tycker du?

3+