Morsning korsning alla små kycklingar där ute! Äntligen måndag eller vad säger vi? haha. Ibland vill man ju bara skjuta folk som säger det så ibland säger jag de lite med ironi. Efter en stor kaffe kanske. Då kan vi ta nya tag 😉

Jag har verkligen haft en lugn och mysig helg blandat med lite plugg. Kollade min kalender för mars och gjorde ett schema. Jisses, jag har 3 tentor och 5 inlämningsuppgifter under 2 veckor. Ses i slutet på Mars. Men då är det äntligen flyttdags så det är en rolig månad som väntar. Är så pepp på att åka och köpa nya golv och allt, mer om det i ett annat inlägg! 🙂

Helgen då, jo fredagen var lugn, efter skola och jobb så sprang jag löpintervaller på gymmet för att rensa ut skallen och typ blåsa ut systemet. Efter det åkte jag hem till S som hade fixat mysmiddag med charkisar, typ det bästa jag vet. MUMS.

Lördag morgon inledde vi såhär:


Hemmagjorda Acaibowls, så enkelt, så gott och man blir ändå hyfsat mätt ett tag, i like! Så vi satt och mös med kaffe och denna härliga bowl framför Vänner i säkert 2 timmar innan jag typ tog tag i mig själv och började läsa och plugga lite. Efter alldeles för lite plugg så drog jag och käkade middag med familjen, men jag la bort telefonen och glömde helt av att ta bild eller så. Sjukt skönt med ett break och så god mat. Vill även understryka att vi gick och la oss mellan 22-23 både fredag och lördagkväll, och vi har nu konstaterat att vi blivit några slags pensionärer. Men jag måste verkligen ha 100 timmar sömn annars avlider jag. Ärligt.


(söndag) Jag vaknade och det var SOOOL. Vart överlycklig så efter äggfrukosten så blev det en promenad i solen och fy fasiken va najs de va. Hade podd i lurarna och traskade på och hann ta dessa 2 bilder innan mobilen dog med 50% batteri. Jag måste fixa min mobil men jag har verkligen inte hunnit eller orkat det. Okej jag har varit lat och inte prioriterat.


Klädd för att bo i en igloo typ.


Här kan ni se min kaos Mars månad som komma skall där under 2 v. Kämpa Sofie. Kämpa.

Såhär har min söndag sett ut. Jag har googlat resor, färger och golv. Och fixat i min bullet journal och pluggat lite. hehe. Varför hittar man helt plötsligt 1000 andra saker att göra när man verkligen behöver göra något viktigt? Blir så irriterad på mig själv.


Efter jag skrivit en hel del på en inlämningsuppgift behövde jag rensa hjärnan så drog till gymmet och körde ett överkroppspass och hoppas på träningsvärk till imorgon!

Måste även tipsa om dessa grymma löparskor som jag fick i födelsedagspresent. Kört Asics så länge jag kan minnas för löpningen. Dessa är SÅ sköna.
Hoppas ni haft en toppenhelg också, Puss och kram!

 

6+