Idag har verkligen varit en sån dag man bara hade velat ligga kvar i sängen hela dagen. När jag vaknade och hörde hur det blåste och sen såg att det snöade när jag gick upp blev jag lite besviken faktiskt.


Men, jag har verkligen haft en lugn helg och det har varit så skönt. Vi var ute och grillade hos mamma och pappa i lördags och jag tränade innan, gått promenad och pluggat lite. Så skönt och så välbehövligt.

Idag var jag inte sugen på att gå ner i gymmet och köra ben en måndag.. Varför känner jag mig alltid extra trött på måndagar? Så konstigt. Ska verkligen komma i säng i tid ikväll (säger det varje dag och sen är man klarvaken kl 22.)

Juste! Har självklart följt hockey VM – damerna spelade 2 matcher som jag satt bänkad framför. Nu måste jag dyka ner i en artikel för idrottspsykologin imorn! Puss.

3+