Jag gillar verkligen att se andras ”min helg i bilder” inlägg men alltså jag måste vara katastrof.. Jag kommer ju aldrig ihåg att fota ordentligt! Njuter väl antagligen för mycket av att vara där å då skulle jag tro 😉
Min helg var så bra. Vi firade mig i lördags med familjen och fick så himla bra presenter. Jag fick en vitamix så nu kommer jag göra smoothies till förbannelse haha. En bok som jag önskade mig, vinglas, blommor och jag blev så himla glad. Självklart bjöd jag på semlor eftersom det är tradition. Folk skulle bli besvikna om jag kom med något annat haha.

Den här veckan har jag supermycket att göra och förbereda i skolan och träningar mm, tränade imorse även fast jag var så opepp men kände mig lite hängig men känns okej nu, bra att lyssna på kroppen kände jag och ta de lite lugnare då. Imornbitti ska jag och Becca köra våra morgonpass som vanligt innan vi ska åka skidor med skolan 😉 Bästa.

4+