Godmorgon söndag. Konstig känsla i kroppen, först när man kommer hem  njuter jag bara av att vara hemma och tar det lugnt men det går snabbare än snabbast över i rastlöshet.. någon som känner igen sig?
Kan fortfarande inte träna pga hälsenan och det gör mig tokig. Blir ännu mer uttråkad av det haha 🙂 men blir nog överkropp ändå senare, halta ner till gymmet haha. Sjukt.Jag lovade ju att uppdatera er från middagen ute i torsdags, då jag och S var på Griffins Steakhouse som ligger på Klarabergsviadukten 67 i Stockholm, och åt middag och WOW. Jag var så positivt överraskad. Vi fick sitta precis vid fönsterna och miljön och stämningen var avslappnad och skön. Älskar sånt. Maten var också toppenbra och till förrätt åt jag en charkisbricka och S tog en löjromstaco och delade på allt. Mums.
Till förrätt åt jag en hummerburgare och den var helt galet god. Rekommenderar verkligen att gå dit. (recommend recommend).


Så här såg jag ut, skön enkel outfit. Dagen innan jag fixade håret. Eller nej det gjorde jag i lördags. Ska visa det också sen, behövdes verkligen och är så sjukt glad över att min frisör är tillbaka från 1 år utomlands.
My hair need her.

Nu ska jag klä på mig och dricka en kaffe till. Sen blir det fira syster och hennes Bfriend som båda fyller år i mars. En myssöndag. Kan det bli bättre?

3+