Mår: alltså, i helgen har jag dragit på mig en rejäl mancold, lider med alla andra där ute.. haha men jag kämpar på! Tenta idag.. haha kämpa, nej men jag är faktiskt taggad på att bli klar med den! Heja heja!
Träning: Den har ju verkligen inte gått bra senaste tiden med tanke på att jag har en dunderförkylning men längtar så sjukligt mycket tillbaka.
Övrigt: Tanken var ju att jag skulle hoppa på ett kostschema, inget hardcore så ni behöver inte gå bananaz men bara för att testa på å se hur de går och vad som händer, haha! Kommer ju bli en heltidstjänst detta.. haha ja ja, skoj tycker jag. I will keep you posted. Men ska hoppa igång så fort jag känner att jag kan börja träna lite smått igen iallafall.


En till rolig sak! Vi har äntligen garderobsdörrar! haha, varit alldeles för mycket med nytt jobb för S, göra klart kontoret och massa annat, men nu! Det som fortfarande återstår är att vi ska bygga in garderoben så att det blir som en ram runt, och sedan sätta upp gardinskenor i taket och få upp våra mörkläggningsgardiner! wieee! Blir så himla fint. Ska visa före och efterbilder sen, helt sjukt stor skillnad 🙂

 

4+