Äntligen torsdag höll jag på att skriva men imorgon är det sista dagen och tenta igen. Mycket plugg just nu och jag blir väldigt trött i huvudet utav det, men jag har haft bra rutiner och gått och lagt mig mellan 21 – 21.30 varje kväll och haft klockan tidigt. MEN igår kunde jag inte somna, mycket tankar i huvudet och jag har på något sätt svårare att slappna av när jag vet att jag inte hade lektioner idag men ville ställa klockan tidigt ändå. Käämpa.
Jag har kommit hem för en stund sen efter att ha sprungit mina intervaller, och jag tror jag låg på en bra nivå när jag höll på att åka av löpbandet på 3e sista intervallen hahah! tur att jag va själv i gymmet..
MEN nu är vi nääästan imål av 2 veckor planerade av träning av 4. Helt sjukt vad tiden springer, men jag har varit så glad att jag följt schemat och spännande att se hur både kropp och huvud reagerar på detta träningsfokus. I helgen kommer bli smockfull men även så rolig, fira mormor och min kompis som fyllt 25 så full fart och jag längtar så mycket!
Hoppas ni får en fin dag.

6+