Ääääntligen är vi på väg till årets bästa semester – mänligen Kroatien. Det här blir tredje året irad som vi åker hit fast vi har varit runt på olika öar. Den här gången åkte vi tillbaka till ett litet favoritställe som vi faktiskt var på förra året också, Nämligen ön Solta.

Planet gick snortidigt och vi fightades med halva stockholm på Arlanda när det tog 1.30 att ta sig igenom både säkerthetskontroll och passkontroll och hann direkt kliva på planet. haha, lagom stressad då. Men som tur var hann vi med planet och när vi kom fram till Split så åt vi på en utav favoritrestaurangerna där, Bepa. Så god mat, åk dit om ni får chansen!

Vi hann inte med den tidigare båten så vid 16 tog vi båten över till Solta från split, 2 trötta själar som åkte båten över. Men så mysigt.

Vi sprang direkt ner till vattnet när vi kom fram till hotellet/lägenheten och badade, så himla skönt. Sen valde vi att traska bort mot en restaurang för att äta middag efter vi handlat lite och checkat in oss.

Det här är ju absolut det bästa. Solen, vädret, miljön. Okej jag gillar allt. Och han på bilden såklart <3

Blekast på beachen och mycket gladare än vad jag ser ut, men vad gör det. Älskar det här stället.

Tvingade med mamma och S ut på en liten joggingrunda innan pappa kom och joinade oss som åkte ner dagen efter. Svettigt och härligt 🙂 Imorn blir det morgonträning istället. Ska bara göra en planering till passet.
Nu ska jag i skrivande stund kolla klart på England – colombia och se vilka som får möta Sverige. Helt sjukt alltså. Kvartsfinal.

7+