Godmorgon Måndag, sitter med kaffekoppen och mangosmoothien i högsta hugg och laddar inför dagen. Nu räknar jag ner dagarna tills vi åker på söndag. Till Abisko, shit pommesfrittes. Är bra nervös och kollar SMHI och ser att det typ är -20 grader.. haha wish me luck. Kommer ju ändå bli trevligt med mobilvila en hel vecka. Man har ju hört att det ska vara amaaaazing. Vi får se.

(finn en knäppis i bilden, okej nej 2)

I lördags blev det ett överkroppspass med Stefan som gick helt okej, var galet trött hela den här helgen men kändes riktigt bra efter passet. Vi åkte sedan ut för att fira hans brorsson med hela hans familj vilket var supermysigt.

På kvällen, vad gjorde vi då? Alltså så sjukt att det kan vara svårt att komma ihåg vad man precis har gjort en hel helg. haha. Nej men Stefan åkte till några kompisar men jag kände för att stanna hemma och fixa en massa och bara passa på att ta de lugnt och vara hemma. Så skönt. Igår blev det storhandling och laga 10 matlådor. Bra jobbat ändå. Kände att det är skönt att ha det gjort så har vi lunchlådor för hela veckan.
Mot skolan!

4+