Okej haha, började garva när jag skulle göra det här inlägget då jag insåg att jag typ fotat  noll i helgen. Försöker påminna mig själv men det går så sjukt dåligt alltså.. Sorry.

Helgen började med att jag mötte upp Becca (min klasskompis) och pluggade typ 1,5 timme innan jag fick skjutsa henne till läkaren pga allergisk reaktion av pencilinet hon äter. Goals. Inte. Sjukt obehagligt, men det var kul så länge de vara (pluggandet alltså).

Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag tog typ tygskor och låga strumpor i -5 grader… kan ju bidragit till förkylningen jag sitter med idag..


Känns som jag druckit 100 koppar kaffe i helgen för att hålla mig någorlunda pigg. Var borta på middag hos vänner lördag kväll och vaknade upp söndag morgon med årets Mancold. Ingen underdrift. Ärligt var jag så trött på att känna mig halvsjuk hela veckan så drog till gymmet i fredags och körde rehab för knät, och nu är det bara å vänta ut det iallafall. Hellre att det bryter ut än å ligger och gror.

Självklart kollar jag mina fd lagkamrater som är och spelar OS just nu. så sjukt. SÅ coolt. Man blir ju sugen igen alltså…. inte bra haha.
Men nu ska jag kolla sista perioden, och gissa vad… Dricka kaffe haha och sedan försöka nöta några sidor av tentaplugget. PUSS
Happy monday peeps.

6+