Vad jag vill äta till frukosten idag.. minus osten då 😉 haha

Jag ska ta en bild, det är mörkt som fan, man ser knappt någonting och måste typ kämpa för att få en bild, då ställer sig stefan och fotar mig som fotar fikat.. haha! Yep. Såhär ser det alltså ut.


Här sitter vi, geeksen. Från i helgen när vi satt och pillade med det sista för min blogg. Denna alltså. Detta är vad vi gör på helgen 😉

HEJ MÅNDAG tänkte jag skriva. Gör om gör rätt. HEJ TISDAG!
Vaknade upp imorse inte på topp, huvudvärk deluxe som inte vill släppa riktigt. Ligger kvar i sägen och tycker lite synd om mig själv. Snart ska jag dra mig upp och dra igång denna dag. Massor av plugg skall göras och massa annat. Har skön träningsvärk också från benpasset igår. Är det bara jag som gillar att få träningsvärk som ett kvitto? att jag tagit i tillräckligt hårt eller kört någon annorlunda ny övning? sjuk man är egentligen.. haha.

Happy tuesday peeps.

4+