Vanligtvis brukar jag alltid köra som en måndagsgrej att lägga upp min helg i bilder typ. Och det här skulle vara min för den här helgen isåfall haha gud vad tragiskt det där lät. Jag har åkt på en riktigt förkylning (äkta mancold) ni vet när man är lika gnällig som grabbarna när man är förkyld. Nej men sovit dåligt hela helgen så det kommer att bli soffan idag också. Får verkligen hoppas på att jag är piggare imorgon för då hade jag tänkt vara tillbaka på jobbet. Men till dess blir det Johan Falk filmerna, Tips på film eller serie? har redan sett alla dessa, gillar verkligen kriminalare eller kriminalroman aktiga.
Men i veckan blir det bokning av napprapat, min nacke leker någon elak lek med mig som gör att jag får sån huvudvärk emellanåt, och mer roligheter, men jag ska ta och äta min gröt nu och sen lite kaffe på det (älskar kaffe).
Det enda positiva är att jag har massor utav tid att lägga upp mitt nya träningsprogram nu när jag sitter här i soffan. Ska bli så kul och spännande. Längtar faktiskt efter gymmet nu.
Är ni redo för veckan?

3+