Hej och godmorgon fredag! Idag har jag varit så sjukt omotiverad till plugg så det är helt sjukt. Kan inte påstå att jag haft en produktiv dag – men shit happens, sitter iallafall nu och gjort några timmar så har inte varit totalt borta iallafall. Började dagen med Smoothie och 2 ägg innan jag drog till gymmet för att köra helkropp. Helt okej pass ändå, och försöker väcka igång min vänstra qvadriceps(lårmuskel) som fått lida av 2 knäoperationer.. Den vill inte riktigt hänga med mig. Funderar på att införskaffa mig ström, ni vet såna där som sjukgymnaster och napprapater ofta har. Skulle behöva det känner jag för att väcka den.
MEN här kommer fredagslistan:

Idag: jag mår ändå okej, köttar på med pluggandet och allt sånt 😉
Längtar efter: helgen, även om den skall ägnas till en del plugg ska vi även hitta på lite roligheter också, så som match, middag i stan och lite smått och gott. Mys.
På måndag: FÅR VI ÄNTLIGEN nycklen till nya lägenheten och renoveringen skall påbörjas. Självklart ska jag visa en massa skoj men kolla även mina instagram stories kommer nog lägga upp en hel den där också. Heter @Sofietenglin där.

Lika kaos i mitt huvud som på bordet idag. haha.

4+