HAPPY FIRDAY folket! Hoppas ni vaknade imorse och kände, japp fasiken vad skönt med fredag! Jag gjorde det. Efter jag rullat ut sängen, och efter 30 min snoozande.. hehe oops.

Idag tänkte jag att vi kör en vanlig fredags- lista och denna vecka står följande på listan:

Veckans Tabbe – Var ju ändå när jag var på väg hem, lite små stressad och skulle in genom dörren med någon kasse i andra handen fiskar jag snyggt upp nycken och försöker öppna dörren med att sätta nycken mot plingklockan istället för låset på dörren…. den sitter alltså 20 cm åt andra hållet. Bra Sofie. Tack Sofie.

Veckans vadslagning – Min kära pojkvän har en tendens att aldrig stänga dörrar och skåp och ah ni fattar, när han har hämtat något tex garderoben, så nu har han försökt muta till sig en vadslagning att om jag slipper gå å stänga garderobsdörren på en hel vecka ska han få 10 min massage. Han försökte med 30 min först men nej. haha. Vi låter bara en aning småstörda.

Hoppas ni får en toppenhelg, jag ska grotta ner mig i min man cave nu, man kan ju inte säga woman cave, hur trist? Så ska kötta några timmar plugg innan jag tar fredag. PUSS.

Bjuder även på en bild på min snabblunch idag. ja jag var lat. allt tog max 6 min så länge som ägget kokade typ.

Vad tycker ni det står på skylten? 😀

4+