I veckan när jag frågade er på instastories om jag såg ut som en medlem från Pink Ladies (greace filmen ni vet) eller som Pernilla Wahlgren haha. Se resultatet.


Första dagen i skolan, älskar den här byxdressen så mycket.

Heej fina ni, hur mår ni? Jag är ÄNTLIGEN frisk från min långvariga förkylning, för jag kände mig faktiskt dålig i 2 hela veckor. Kändes som en evighet. Jag har äntligen kommit igång med träningen också, liten lätt joggrunda i måndagskväll och igår kväll körde jag 50 min styrka. SÅ skönt. Ni vet den där känslan efter när man känner sig så himla duktig. En drog typ haha.

Idag är det iallafall torsdag (som ni säkert redan vet) och jag har bokat tid för napprapat idag hos bästa Line som ska hjälpa mig med alla mina issues. Hoppas jag inte är helt förstörd efteråt 🙂
Sen har jag en kort lektion i labbet i skolan som ska bli så himla roligt och sedan är det faktiskt slut med skola för denna vecka. Jag jobbar fredag men det är bara roligt. Alltså den här veckan har gått så himla fort. Galet.
Tänkte lite på det här med mål och sånt inför hösten, är det något ni pysslar med? Vad tycker ni om det? Kommentera gärna, för jag är så himla nyfiken! Jag kanske är den senaste på pucken och skriver om detta haha, men jag tror jag ska försöka göra en liten bucketlist för hösten 2018. Hur kul?

Nej nu måste jag svepa kaffet och springa mot Line, PUSS ha en toppendag så hörs vi sen!

2+