Jag veeeet ni har velat ha en uppdatering men jag lever verkligen i träningsbubblan just nu hahaha. Sjukt jobbigt när man måste fokusera på flera olika saker samtidigt känns det som just nu. MEN jag tränar nämligen hockey varje dag den här veckan därför har det blivit långa dagar i och med skola och sen med träningar på kvällarna i några timmar. Men jag lever och jag äter som en häst känns de som haha. Är lite nostalgi att vara tillbaka i den där hockeybubblan igen. Sjukt konstigt. MEN passen har gått bra och mina egna styrkepass har också gått bra! Så nöjd och framförallt är träningen kul just nu. Känns inte att man ligger på 85% av maxpuls när man spelar hockey på samma sätt som att du bara står och trugar på ett löpband. Najs.

Men det går bra, känner att jag har energi fortfarande vilket är bland det viktigaste för mig. Att orka med allt. Vad undrar ni? vad vill ni att jag ska rapportera om från träningarna? Hit me! Er önskan är min lag, typ? haha. Nu ska jag äta mellis och sen åka till ishallen. PUSSS

6+