Hej vänner, dagen (häromdagen) var en ren nostalgitripp på flera plan. Inte bara har jag klippt en bit på håret igen, behöver dock ljusa upp de lite till, hade bara extremt bra ljus på bilden, innan sommaren. Men förutom att jag är blond så fick jag träna med storasyster häromdagen!

Sist vi tränade tillsammans var när jag fortfarande spelade och då tränade vi jämt varje dag, år ut å år in tillsammans. Nu var det allt för länge sen. Och vilken energikick! Ja ni ser ju tamejfan hur glad man blir av den människan. och med lite träning med såklart!

Golvet är på plats! Vi har köpt skrivbord, Stefan håller på att sätta upp golvlister i detta nu som jag skriver detta. Kommer bli epic. Älskar färgen och är riktigt nöjd att vi vågade köra på en kall grågrön färg. Ska fota lite nya bilder så fort inte allt står i en enda röra där inne. I andra änden ska vi sätta upp en snygg fåtölj också att ha som läshörna. Så lite mer möbler och fix måste göras. Men bra blir det kan jag lova.

Nu måste jag slänga på mig kläder för ikväll väntar middag hos vänner. PUSS Ha en fin lördag vänner!

6+