Nu kommer vi snart att fira in det nya året med bubbel och fyrverkerier! Och vi har denna återkommande tradition, eller många har och har inte, att sätta upp nyårslöften. Fan asså, lite kluven till om detta är en stress eller en push? Jag kan kräkas på folk som säger nu ska jag ha dessa som nyårslöften, alltid sluta med något också, typ röka, äta socker eller vad det nu kan vara, och juste alla ska börja träna som elitidrottare också. Det märks de första veckorna på året då vill man helst inte träna, bara obekväma tider så man slipper alla människor, men sen dör det ut som alltid…

Men vad ska jag göra mitt upp i denna kluvenhet då? JO jag sätter aldrig nyårslöften, däremot kommer jag sätta upp något mål för 2018. Vad dessa är får ni nog veta lite längre fram! 😀 PUSS och gott nytt år!

Jag ser fram emot ett nytt 2018 med massor av god mat, resor och  nya erfarenheter!

5+