Godmorgon, eller nej god lunch typ? Hej tisdag. Började min morgon på samma sätt som jag gjorde igår faktiskt, förutom att jag råkade sova en aning för länge idag än vad tanken var. Hade svårt att komma till ro igår men sånt som händer. Har fastnat lite i min bok som jag började läsa. Försöker verkligen på att börja morgonen med läsa och avsluta dagen med att läsa istället för att hålla på med mobilen hela tiden. Det enda är väl att man fastnar lätt i Keplers böcker och att den är läskig haha.


En till kaffe tack, är min kommentar idag. Ska plugga, göra klart träningsscheman och kostscheman. Dock ställer ju min kära hälsena till det en del. Skulle nämligen påbörjat mitt nya träningsschema i måndags men pga smärtan går det inte. MEN idag känns det än så länge MYCKET bättre så jag hoppas verkligen det här håller i sig så jag kan börja snarast. Är så taggad.. haha.
Men nu ska jag kötta på lite med mina planeringar innan det blir lunch. PUSS

3+