Heeej vänner, jag vet, jag vet. Long time no see. Livet har varit lite i kaos med supermycket i skolan och massor med renoveringen. Hinner inte alltid med. sorriiiii.

MEN efter mycket krångel med kontoret och väggarna där, ojämnheter och behövt göras om ett ex antal gånger, så är nu färgen bra och uppe på väggarna. Golvet är på plats under pappen och snart har vi äntligen ett kontor att använda. YEY! Sjukt svårt att visa på bild, men färgen är grå/grön och superfin. Kommer synas bättre när möblerna kommer på plats också.

Vi har firat Stefans födelsedag som blev en herrgårds helg med lite spa på Gimo Herrgård, Han tog en behandling som var på 1,5 timme och kom ut som en liten prinsessa efteråt. haha. Tror han blev supernöjd.


Så himla fint där och man kunde sitta och lyssna på vattnet samtidigt som en brasa sprakade där inne. Alltså.. Goals. Jag har kommit på att jag definitivt vill ha det så i framtiden. Mår så sjukt bra av sånt.

Här satt jag sista dagen och pluggade lite och fick lite saker gjort medan han tog sin behandling. Så himla fint.

Nu ska jag ta en kaffe och sedan påbörja ett arbete som vi har seminarie på i skolan på måndag för att sedan åka vidare till frisören och efter det ha sushikväll med lillasyster. Kan en fredag bli bättre? Tror inte de. PUSS

8+