Dagens mående: Okej, jag vaknade upp imorse och hade storslagna planer för dagen, skulle träna, köra riktigt köttigt tungt pass men jag vaknade och hade huvudvärk och mådde illa så det sjöng om det. Vad hände? Så, nu efter att ha fått i mig lite käk känner jag mig mycket piggare men funderar på att byta ut köttpasset mot en långpromenad istället.
Dagens to do: Kolla om jag kan hitta en resa till London om någon vecka eller 2 för att åka och hälsa på bästis som bor där. Plus hämtade ut min tenta i förmiddags och det gick superbra. Annars blir det plugga inför tentan på fredag = lever lajf. haha.
Dagens Fundering: Jag behöver köpa en ny telefon då jag har en som verkligen tappat det och lever sitt eget liv. De jag kommer välja emellan är Iphone x och 8 Plus. Så hit me, vilken har du och vilken tycker du är bäst? Jag vill att kameran ska va mycket bättre än den jag har idag.

3+