Alltså.. Haft en sån bra helg! I fredags blev det tenta, efter det drog jag direkt hem och hämtade bilen, för att åka och fixa naglarna! Så mysigt och dom blev så fina! Höll dock på att somna haha. All spänning som släpper efter man skrivit tenta.. hehe.

Direkt efter de drog jag och tränade, körde bara lite lätt då förkylningen äntligen har börjat släppa lite. ÄNTLIGEN. men ville mest bara komma upp i lite puls.

Blev hämtad av två kompisar för lite vin och chark innan vi drog in mot stan för överraskningsfest på Caliente. Supergod mat, men vid 23 tackade vi och åkte hem. Tant behövde verkligen sömn.
Lördagen var verkligen inget att skryta med, låg på soffan typ hela dagen men en sjuk pojkvän som nu tagit över min mancold. hehe. oops.


Kl 11 på söndagen infann jag mig hos bästa Emelie som äntligen kommit hem efter en 6 mån studietid i the big apple. Så brunch för att sedan bara ta de lugnt hemma. Så skönt. Avslutade kvällen med lite löpintervaller. Höll starkt på att avlida, men det är en annan historia. Det var den helgen. haha tiden har gått sjukt snabbt. Men varit så bra. PUSS.

okej, härmed lovar jag att fota mer till nästa helg. haha så tråkigt när man har så få bilder. Skulle ju bli så mycket bättre, eller vad tror ni?

6+