Hej vänner, blev lite sen uppdatering idag efter första dagen i skolan igen 2019 – as peppad!
Vaknade av mig själv vid 06.20 (första och sista gången det kommer ske 2019) haha tackar jetlagen för den. Önskar ju att man var mer morgonpigg. Well well.
Tillbaka i skolan och vi gjorde sista delen på utbildningen av Svensk klassisk massage och utförde 60 min helkroppsmassager, inte helt fel en dag som denna.

Jag har funderat på att dra ihop en Bali guide, för att sammanställa alla boenden eller så ska jag göra ett inlägg per ställe som vi bodde på? vad tycker ni är bäst? blir så sjukt mycket bilder och lååångt inlägg om jag ska göra en bara. Så funderar på att göra en av varje. Let me know!

Nu ska jag tentaplugga och försöka att inte somna – yey heja mig! (peppar mig själv om ni undra vad det där va).

 

4+