Hej vänner!
Jag hade egentligen tänkt att lägga ut detta inlägg igår men jag hann helt enkelt inte med! Så jag köttar på nu istället, bättre sent än aldrig som dom brukar säga 😉 haha.
 
I lördags gick vi upp i hyfsat bra tid för att packa iordning alla saker för att dra iväg och kolla på storasyster som hade träningsmatch innan vi drog vidare mot Saltsjöbaden och Grand Hotel. Syrran spelade förövrigt en grym match så det var roligt att titta på. Saknar hockeyn mest när man ser matcherna 😉
 
 
Sen tog vi som sagt bilen ut mot hotellet där vi skulle sova en natt, detta fick jag alltså i ”present” av Stefan för att jag orkade med och stöttade honom under hans 1,5 års pluggtid, och lite för att han klarade det också såklart.
 
 
 
 
 
När vi checkat in och installerat oss lite så gick vi ner till spa avdelningen och bubblade lite i bubbelpool och fick ett glas vin. och ja en chipspåse också för jag var sjukt hungrig 😉 hahah.
Efter det lockade jag till barret lite inför middagen nere på hotellet. ASSÅ O.M.G. Godaste maten jag ätit på länge!!! Åt svenska kräftor till förrätt och det säger väl allt egentligen 😉 och sedan rödspetta till huvudrätt.
 
Vi fick även byta rum efter middagen då det var bröllopsfest under vårt rum så det vibrerade typ i golv och väggar. Men det gjorde ju inget, vi fattar ju att man vill fira när man gift sig så de bara bara knata bort till andra änden av hotellet där det var knäpptyst.
 
 
 
Och på söndagen drog vi vidare efter en grym frulle, bästa med att sova på hotell enligt mig, till grönalund för att köra femkamp med familjen. Gick sådär för mig, kom på en 4e plats 0,5 poäng efter Stefan. haha va inte på topp kan jag säga.
 
 
 
Men det var en grym helg och vi var hyfsat trötta när vi landa hemma söndag kväll. Men en riktigt PANG helg. 
PUSS
0