Bilen gick imorse hemifrån kl 07.00 för att hinna till skolan som började 8, fick skjuts av pojkvännen till tuben, jag är inte den mest morgonpigga människan 😉
 
 
Idag hade jag en ganska kort skoldag, 8-11.30 men innebar 3 timmar träning, så efter när jag var på väg hem så kollade jag % på min klocka och detta är utan pulsband. Jag har alltså nästan gjort hela min dagliga aktivitet, haha sjukt! 
 
 
jag kom hem, tryckte så jäkla mycket mat till lunch att jag var tvungen att gå och lägga mig och ta en powernap haha. Skönt lixom. Behöver plugga. Tar en PN istället…
 
 
Efter jag vaknat upp ur min beauty sleep så tog jag en kaffe och det var dags att hugga in, just nu har vi sjukt mycket som skall lämnas in i skolan så är lite små stressad.. ironiskt att jag skrev innan då att jag sov istället…
 
 
Har fått dessa som hjälp för pluggandet.. så nu ser vår kyl ut såhär alltså….. bara ben och muskler. Hej anatomi tenta om 2 v drygt!
 
 
 Resten av kvällen har bestått av att jag suttit här på rumpan och skrivit ett arbete som jag nu kan bocka av. Check. Förutom paus för middag och en massa annat såklart 😉
 
Vad har ni gjort idag?
 
Nu ska jag snart ta kväll och kolla på ett avsnitt av en serie och sedan sovaaaa för jag är så trött. Berättade jag att jag köpte glasögon igår förresten? Nej ? inte de? ah okej vi tar de imorn. Jag måste ha glajjor iaf. Suck.
 
PUSS
1+