När man ber om en bild men kan inte vara seriös. that laugh though.
 
 
Monday vibes eller vad säger ni!?
Alltså jag har haft en så sjukt produktiv dag fram tills nu (lunch ish) jag har gått upp, tränat mitt styrkepass på gymmet, storhandlat för veckan, duschat, ätit lunch, tävttat, hängt en tvätt, gjort rent i köket. Asså ÄLSKAR när man är så sjukt produktiv. haha.
Status just nu – Sitter i sängen med datorn i knät och en kaffekopp i högsta hugget för att fortsätta jobba med några videos jag blivit anlitad av ett företag att göra åt dem. Så nu blir det bara en massa jobb med dom tills det är middag typ! Så sjukt glad över det iallafall.
 
Asså jag börjar få ont längst framme under tårna/trampdynorna när jag springer, och ibland krampar det över ankeln när man verkligen kommer upp i lite snabbare hastigheter. Varför? Någon som vet? gör förjävla ont iallafall.
 
Nu blir det back to the computah!
0