Status: Idag är jag trött. Jag har haft en sjukt intensiv träningsvecka hittils. 4 av 5 dagar. Jag kommer jobba hela helgen och därför räknat bort träningspass då eftersom jag brukar vara helt slut efter jobb. 
 
Träning: Den har gått sjukt bra och jag är SÅÅÅ Peppad! Har dock träningsvärk i HELA kroppen idag 😀 haha. Skön känsla ändå. 
 
 
Just nu: Precis kommit in efter min morgon/förmiddags promenad på minst 30 min. SÅ SKÖNT. Jag går runt vattnet hela vägen och idag när termometern visade 17+ så kunde jag till och med gå i linne. Lyckan. bara går runt och njuter (känns lite som pensionärsvarning) haha.
 
Oro: Jag undrar när måsarna i området kommer tillbaka just hit. Förra året blev jag attackerad av en mås så jag fick springa hem till lägenheten från bilen för den försökte attackera mig (och alla stackars barn som sprang skrikandes).
 
Nu ska jag planera fredagsmiddagen å dra och handla – känner att det blir rosé ikväll. YEY! 😀
0