– Photo from my iphone –
 
Heej och godmorgon vänner! Hoppas allt är bra med er?
 
Igår hörni! Vilket jäkla pass de blev! ca 30 min intervaller och sen over 30 min styrka efter det! Woop woop! Känner  mig sjukt stolt!
 
Just nu: Sitter på jobbet och försöker jobba lite, men längtar efter fredag lite grann då jag och Bella (lillasyster) ska på date! 😀 sååå mysigt!
 
Status: Det var liiiite svårt att komma upp ur sängen imorse för kroppen var öm efter gårdagens pass. Najs känsla ändå men kände mig som sagt lite trött I kroppen.
 
Planer för denna vecka: Den här veckan kommer bli såååå bra! Jag har massa saker planerat, på fredag ska jag på dejt med min lillasyster, gå ut och äta lite – ska bli så sjukt mysigt. I helgen ska jag äntligen sätta tänderna I garderoben, dra ut allt och börja måla skiten. haha. Vill bara att det ska bli klart nuuuu! wieeee. och sen ännu mer massa skoj, måste köpa mobil och lite sånt fix.
 
Ha en toppendag! Pussss
0