”hur man egentligen mår efter ett benpass”
 
Asså första reflektionen när jag ser den här bilden är fan vad blek jag är 😀 hahahha. Well well.
 
Benpasset igår, va fan jag höll på att spy, i de tunga frivändningarna så steg min puls så pass mycket att jag blev yr i huvudet. Inte trevligt. MEN det går ju över. Men tungt som fan var det och ett minus var att det högg till sådär i ryggslutet på vänsta sidan igen. Måste kolla upp vad det är. Gör så jävla ont asså.
 
Men det positiva – NU är det igång, och jag känner mig sjukt pepp även om träningsvärken känns gött i benen å rumpan idag. Get shit done med andra ord och motivationen är faktiskt bra just nu.
 
Har med ordernligt med mellanmål till jobbet idag för att kunna ladda ordentligt med grönt och barebell 2 timmar innan intervallerna som står på schemat idag. KBK. (kör ba kör).
 
NU- JOBB.
0